VAKANTIE WORKOUTS

Klik hier voor jouw uitdagende vakantie workouts!

Beste sporter,

We snappen hoe vervelend het is om jouw favoriete sport tijdelijk niet meer te kunnen beoefenen. De conditie gaat na enkele weken zonder sport achteruit, je passie kun je niet meer uitoefenen op jouw vertrouwde plek, je sportmaatjes zie je niet en daarnaast komt een uitlaatklep te vervallen.

Vakantieprogramma

Als (gedeeltelijke) oplossing voor bovenstaande heeft Borne Beweegt een driedelig trainingsprogramma voor jullie samengesteld! Deze trainingen kunnen thuis, in de achtertuin of op vakantie afgewerkt worden. Bijkomend voordeel: je hebt er geen trainingsmaterialen voor nodig. De trainingen zijn met zorg samengesteld; er zijn voldoende schaalopties om de trainingen lichter of juist zwaarder te maken. Dus… Kies een training uit, zoek een mooi plekje en ga lekker aan de slag. En vergeet niet… Samen kun je meer! Motiveer elkaar om te gaan trainen.

Instructies

We hebben twee type trainingen uitgewerkt. Totaal drie trainingen voor onze ‘Borne Buffelt’ groepen en totaal drie trainingen voor onze ‘Fit & Vitaal+’ groepen. De trainingen voor de Fit & Vitaal+ groepen zijn iets laagdrempeliger. Bij die trainingen zijn instructievideo’s toegevoegd zodat bekeken kan worden wat de aandachtspunten zijn bij iedere oefening. Voer je een oefening voor het eerst uit? Dan is het raadzaam om een spiegel te gebruiken zodat je je eigen techniek kunt beoordelen voordat je jezelf gaat uitdagen. Sport je samen? Voorzie elkaar dan van feedback!

Social Media

Wij vinden het super gaaf om wat van jouw sportieve activiteiten terug te zien. Heb jij een vakantie workout afgerond? Dan zou het waardevol zijn als je ons laat weten wat je van de training vond! Plaats je iets op social media? Tag Borne Beweegt dan even! 🙂

SUCCES!!!!!