Bedrijven

Wij voorzien jouw bedrijf graag van een aanbod op maat. Benieuwd naar wat we precies voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in. Wil je eerst enkele voorbeelden bekijken? Lees dan verder op deze pagina.

INVESTEER IN JEZELF – Krachtige individuen zorgen voor een sterk team!

Bij deze trainingen staat het creëren van krachtige lichamen centraal. De trainingen worden gegeven in groepsverband, maar ze zijn volledig gericht op het individu. Met fysieke onderdelen creëren we hier mentale prikkels. We zoeken fysieke- en mentale grenzen op, waarvan de kracht binnen 2 maanden goed merkbaar is.

Deelnemers van deze trainingen ervaren over het algemeen meer focus, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen tijdens de uitvoering van werkzaamheden.

Een programma is beschikbaar v.a. 3 personen en voor minimaal 2 maanden.

TEAMBUILDING – Een sterk team zorgt voor krachtige individuen!

Bij deze trainingen staan samenwerking, sociale binding, groepsdynamiek en het creëren van efficiëntie binnen teams centraal. De trainingen hebben een grote positieve invloed op de algehele sfeer binnen teams. Onderlinge contacten, overleggen en eventuele samenwerkingen verlopen soepeler.

Deelnemers van deze trainingen ervaren over het algemeen meer werkplezier. Ook geven zij aan dat zij meer dan voorheen bereid zijn om een stapje extra te zetten voor hun collega’s.

Een programma is beschikbaar v.a. 8 personen en voor minimaal 1 maand.

VITALITEITSTRAJECT – Vitaliteit binnen een organisatie is bepalend voor het resultaat!

Bij deze trainingen staat het creëren van een vitaal lichaam centraal. Iedere werkgever zorgt, door de uit te voeren werkzaamheden, voor een andere fysieke- en mentale belasting van werknemers. Die belasting is deels bepalend voor de vitaliteit van werknemers.
Vitaliteit van werknemers is op zijn beurt weer bepalend voor de productiviteit op de werkvloer. Borne Beweegt helpt bedrijven middels vitaliteitsprogramma’s om de productiviteit van werknemers te optimaliseren. De programma’s kunnen ook sterk bijdragen aan de reductie van eventuele veelvoorkomende fysieke klachten & bijbehorend ziekteverzuim.

Deelnemers van deze trainingen ervaren over het algemeen dat zij meer energie hebben tijdens hun werk en minder belemmerd worden door fysieke ongemakken, waar de onderrug in sommige gevallen voorheen een echte boosdoener was.

Een programma is beschikbaar v.a. 10 personen en voor minimaal 3 maand.

BEDRIJFSUITJE – Geen bitterbal of bier, wel een hoop plezier!

Bij onze bedrijfsuitjes staan plezier en samenwerking centraal. Wij verzorgen met onze trainers en/of onze sport diëtiste een uniek en gedenkwaardig uitje op een locatie naar keuze.

Wil je dit uitje laten vastleggen? Dan schakelen wij indien gewenst onze ervaren sportfotografe in! Door de duurzame samenwerking die wij hebben, kan dit tegen een gereduceerd tarief.

Een bedrijfsuitje is beschikbaar op aanvraag.

WORKSHOP – Praktiseren en leren gaan hand in hand!

Borne Beweegt biedt verschillende workshops aan, welke hieronder zijn toegespitst.

1. Beweging & Voeding
Bij deze workshop staan we op creatieve wijze stil bij kennis omtrent beweging & voeding. We beperken ons tot voor de werkgever en werknemers relevante onderdelen. Met een nuchtere blik en met een gezonde dosis humor voorzien we jullie van een leuke workshop, waarbij ook de handen uit de mouwen moeten.

2. BORNE Outdoor Fit
Allereerst staat BORNE voor de plaatsnaam van de locatie van onze sportfaciliteit. Daarnaast staat BORNE ook voor Build On Reinforced Notable Efforts, vrij vertaald in het Nederlands: voortbouwen op belangrijke inspanningen. Bij dit uitje vloeien dan ook een technisch trainingsdeel en een fanatiek trainingsdeel samen. Samen met je collega’s ervaar je een gave en nuttige training die je niet snel zult vergeten.

3. Health Check
Met onze deskundigheid en apparatuur voorzien we jou en je collega’s graag van een uitgebreide data-analyse op fysiek vlak. We nemen verschillende tests af, waarbij te denken valt aan een FMS test, een lichaamsanalyse en een conditietest.
Op basis van de verkregen informatie maken wij per deelnemer een rapport op. Met dat rapport gaan we samen direct aan de slag. We vertellen de deelnemer wat zijn/haar sterke punten zijn, maar ook waar mogelijk aan gewerkt kan worden. Als er verbeterpunten zichtbaar zijn, voorzien we de deelnemer(s) direct van een passend advies waar wij ter plekke mee aan de slag gaan.

Een workshop is beschikbaar op aanvraag.