elke verbetering

begint met een eerste stap

Wij zien (sport)plezier als vereiste voor duurzame resultaten.

Veel mensen kunnen uitstekend actie ondernemen wanneer zij begeleid worden door een deskundige trainer. Om die acties óók zelfstandig voort te kunnen zetten, is (sport)plezier van groot belang. Wij gaan graag de uitdaging met jou aan om dat plezier te (her)vinden en te behouden.

Maatwerk

Borne Beweegt biedt cliënten alle benodigde handvatten onderweg naar hun doelen. Wij zorgen er met een deskundige & persoonlijke aanpak voor dat onze cliënten precies krijgen wat ze nodig hebben. Dat geldt vooral voor onze Personal Training, maar ook bij onze groepstrainingen wordt veel maatwerk geleverd.
Bij alle activiteiten staan onze kernwaarden centraal: plezier, gezondheid en resultaat. Die waarden hebben wij hieronder toegespitst.

Gezondheid

 
Een gezond mens is veel meer dan een gezonde fysiek.

Een ongezonde fysiek is vaak het directe gevolg van een ongezonde geestelijke toestand. Stressvolle periodes en aangrijpende gebeurtenissen liggen regelmatig ten grondslag aan een periode van fysieke verwaarlozing. Borne Beweegt zorgt er voor dat sporten een middel wordt om geestelijk (& fysiek) aan te sterken.

Daarnaast creëren wij focus met zeer uitdagende en professionele trainingen. Een goed uur niet denken aan alles wat is geweest of komen gaat, maar totale focus op het hier & nu. De trainingen werken stress reducerend waarbij het hoofd even leeg gemaakt wordt.

Een tweede stoorzender bij het verkrijgen/behouden van een gezond lichaam zijn blessures. Wij hebben blessurepreventie dan ook hoog in het vaandel staan. Doorlopend zijn wij bezig met het aanleren/verbeteren/perfectioneren van bewegingstechnieken van onze sporters. Daarnaast hebben wij oog voor andere risico’s door bijvoorbeeld een blessureverleden, overgewicht, ziektes en/of een hogere leeftijd. Op die manier zorgen wij er voor dat het sporten zo verantwoord mogelijk blijft.

Borne Beweegt heeft samenwerkingen lopen met verschillende specialisten, waaronder een fysiotherapeut en een diëtiste. Gezamenlijk blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sport, voeding en herstel. Ons streven is om te blijven leren. Deels door theorie, maar ook zeker door ervaring.

Resultaat

Resultaten creëren en resultaten behouden zijn twee andere werelden.

Met onze deskundige en persoonlijke aanpak durven wij in de eerste plaats resultaten te garanderen. Om die resultaten ook te behouden, geven wij jou zoveel mogelijk sturing in de gewenste richting. Wij informeren, adviseren en corrigeren daar waar nodig. Langzaam maar zeker zul jij het stuur zelf vast gaan pakken, totdat een gezonde leefstijl de gewoonte is geworden.