Wij voorzien jouw sportteam graag van een aanbod op maat. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Eerst enkele voorbeelden bekijken? Lees dan verder op deze pagina.

PRESTATIEVERBETERING & DATA ANALYSE

Verzamelen en analyseren van sportspecifieke data met o.a. de Microgate Witty Timer. Deze timer registreert impulsen op de milliseconde nauwkeurig. We kunnen de volgende onderdelen daarmee meten en planmatig verbeteren:

1. Snelheid

2. Conditie

3. Kracht

4. Behendigheid

De onderdelen kunnen getoetst worden met en/of zonder bal!

FYSIEKE CHECK

Met onze deskundigheid voorzien we jullie van een data-analyse op fysiek vlak. We nemen verschillende tests af, waarbij te denken valt aan een FMS, maar ook tests op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen.

Op basis van de verkregen informatie maken wij per deelnemer een beweegrapport op. 

We vertellen de deelnemer wat zijn/haar sterke punten zijn, maar ook waar mogelijk aan gewerkt kan worden. Daarbij geven we direct concrete adviezen.

TEAMUITJE

Bij onze teamuitjes staan plezier en samenwerking centraal. Wij verzorgen met onze trainers en/of de aangesloten sport diëtiste een uniek en gedenkwaardig uitje op een locatie naar keuze.

Wil je dit uitje laten vastleggen? Dan schakelen wij indien gewenst ook nog onze sportfotografe in! Door de duurzame samenwerking die wij hebben, kan dit tegen een gereduceerd tarief.

SPORTSPECIFIEKE TRAINING

Een training die er op gericht is om sportspecifieke prestaties te verbeteren. Op het gebied van uithoudingsvermogen, techniek, kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid helpen wij jouw team om te groeien naar het volgende level.

BOOTCAMP

Een pittige en gedenkwaardige training voor jou en je teamgenoten. 

Bij deze bootcamp staan samenwerking, grenzen verleggen en plezier centraal.

GESCHIEDENIS

Borne Beweegt heeft inmiddels trainingen mogen verzorgen voor diverse (selectie)teams van RKSV NEO, HC Twente, BWO, RKSV Saasveldia, Borhave & Groen-Zwart. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of app dan naar 06-28183749!