Sportteams

Wij voorzien jouw sportteam graag van een aanbod op maat. Benieuwd naar wat we precies voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in. Eerst enkele voorbeelden bekijken? Lees dan verder op deze pagina.

METEN IS WETEN – Prestatieverbetering door middel van data analyse

Hier staat het verzamelen en analyseren van sportspecifieke data centraal. Een mooi instrument dat Borne Beweegt hiervoor gebruikt, is de Microgate Witty Timer. Deze timer registreert impulsen op de milliseconde nauwkeurig. Daarmee kunnen we de volgende elementen deskundig toetsen:

1. Snelheid: sprintsnelheid op alle afstanden. Voor hardlopers, maar ook voor fietsers

2. Conditie: de shuttle run test, de coopertest & talloze andere tests

3. Kracht: verschillende opties mogelijk, zoals het meten van spronghoogte

4. Behendigheid

Bovenstaande onderdelen kunnen getoetst worden met en/of zonder bal.

HEALTH CHECK  – Mobiliteit, lichaamsverhoudingen & conditie

Met onze deskundigheid en apparatuur voorzien we jou en je teamgenoten graag van een uitgebreide data-analyse op fysiek vlak. We nemen verschillende tests af, waarbij te denken valt aan een FMS test, een lichaamsanalyse en een conditietest.

Op basis van de verkregen informatie maken wij per deelnemer een rapport op. Met dat rapport gaan we samen direct aan de slag. We vertellen de deelnemer wat zijn/haar sterke punten zijn, maar ook waar mogelijk aan gewerkt kan worden. Als er verbeterpunten zichtbaar zijn, voorzien we de deelnemer direct van een passend advies waarmee wij aan de slag gaan.

TEAMUITJE – Geen bitterbal of bier, wel een hoop plezier!

Bij onze teamuitjes staan plezier en samenwerking centraal. Wij verzorgen met onze trainers en/of onze sport diëtiste een uniek en gedenkwaardig uitje op een locatie naar keuze.

Wil je dit uitje laten vastleggen? Dan schakelen wij indien gewenst onze ervaren sportfotografe in! Door de duurzame samenwerking die wij hebben, kan dit tegen een gereduceerd tarief.

WORKSHOP – Beweging & Voeding

Bij deze workshop staan we op creatieve wijze stil bij kennis omtrent beweging & voeding. We beperken ons tot voor de sporters relevante onderdelen. Met een nuchtere blik en met een gezonde dosis humor voorzien we jullie van een leuke workshop, waarbij dus ook de handen uit de mouwen moeten.

SPORTSPECIFIEKE TRAINING

Een training die er op gericht is om sportspecifieke prestaties te verbeteren. Op het gebied van uithoudingsvermogen, techniek, kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid helpen wij jouw team graag om te groeien naar het volgende level.