SPONSORLOOP

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Borne Beweegt sponsorloop! Je kunt ons helpen op een van de onderstaande drie manieren.

1. Deelnemen op zaterdag 10 april 2021. 

Wandelen of hardlopen van een van de volgende drie routes: 11 km Twickel Umfassungsweg | 19 km Rondje Borne | 41 km  Rondje Hengelo. De gewenste route download je via de blauwe link. 

Meld je jezelf vooraf aan via de mail of via WhatsApp? Dan staat er na jouw route, tussen 12.00 en 17.00 uur, wat lekkers voor je klaar bij Borne Beweegt! Aanmelden kan via de mail of via WhatsApp.

PS het zou gaaf zijn als jij mensen in je omgeving vindt (zie punt 2) die jouw route willen sponsoren.

2. Deelnemer sponsoren met een financiële bijdrage. 

Hoe hoog die bijdrage is, kan een sponsor zelf invoeren via de betaallink. Vervolgens kan er betaald worden via de QR code OF via de blauwe weblink. Wil je niet digitaal betalen? Contant kan ook! 

Met jouw bijdrage wil Borne Beweegt in 2021 een duurzame & innovatieve buitensportfaciliteit realiseren waarmee het inclusieve sportaanbod verbeterd kan worden!

3. Door ons met jouw bedrijf te sponsoren met een leuk product en/of een leuke dienst.

Na afloop van de sponsorloop verloten wij die prijzen onder alle deelnemende bikkels.

De steun van jouw bedrijf wordt gewaardeerd. Waardering die we onder andere via de social media kanalen kenbaar zullen maken!

Borne Beweegt is een sportaanbieder die graag de kwaliteit van het bestaande inclusieve buitensportaanbod in de regio Twente wil ontwikkelen. Momenteel sporten een achttal verschillende trainingsgroepen bij Borne Beweegt. Die groepen zijn terug te vinden via: de link naar de trainingsgroepen.

In de toekomst gaan we dat aanbod verder completeren. Zo willen wij o.a. vluchtelingen bredere kansen bieden in het proces van integratie door middel van sport. Ook voor andere toevoegingen staan wij open. Heb jij een tip voor ons? Vul dan even het contactformulier in!

Transparantie: onze nieuwe faciliteit inclusief de nodige grondwerkzaamheden kost naar schatting € 19.720,- excl. BTW. Borne Beweegt heeft op 10-2-2021 een subsidieaanvraag ingediend bij de Provincie Overijssel voor de helft van dat bedrag. De uitkomst daarvan laat maximaal 13 weken op zich wachten. We hopen op een positief bericht en daarnaast hopen we dat we in de tussenliggende 13 weken dichter bij het streefbedrag komen door jullie inzet!!

Update sponsorbedrag (6-4-2021): het streefbedrag voor de sponsorloop is € 2.000. Het tot nu toe opgehaalde bedrag is € 255,-! Heel erg bedankt namens het team van Borne Beweegt!!