SPONSORLOOP

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Borne Beweegt sponsorloop – editie 2021! Je kunt ons helpen op de onderstaande 3 manieren.

1. Deelnemen op zaterdag 10 april of zondag 11 april 2021. 

Je kunt kiezen voor: 11 km Twickel Umfassungsweg | 19 km Rondje Borne | 41 km  Rondje Hengelo. De routes kun je downloaden door op de blauwe link te klikken. Meld jezelf vooraf aan en dan zorgen wij dat er tussen 12.00 en 17.00 uur wat lekkers voor je klaarstaat! Ook worden er mooie prijzen verloot onder alle deelnemers. Aanmelden kan via de mail of WhatsApp.

2. Deelnemer sponsoren met een financiële bijdrage. 

Hoe hoog die bijdrage is, kun je zelf invoeren via de betaallink. Vervolgens kun je betalen via de QR code OF via de blauwe weblink. Wil je niet digitaal betalen? Contant kan ook! Met jouw bijdrage wil Borne Beweegt in 2021 een duurzame & innovatieve buitensportfaciliteit realiseren waarmee het inclusieve sportaanbod kwalitatief wordt voortgezet.

3. Door ons met jouw bedrijf te sponsoren met een leuke prijs. 

Na afloop van de sponsorloop verloten wij de prijzen onder alle deelnemende bikkels.

Jouw steun wordt erg gewaardeerd. Waardering die we onder andere via de social media kanalen kenbaar zullen maken.

Borne Beweegt is een inclusieve sportaanbieder die graag de kwaliteit van het bestaande buitensportaanbod in de regio Twente wil ontwikkelen/verbeteren. Momenteel sporten een zevental verschillende trainingsgroepen bij Borne Beweegt. Die groepen zijn terug te vinden via: de link naar de trainingsgroepen.

In de toekomst gaan we dat aanbod verder completeren. Zo willen wij o.a. vluchtelingen bredere kansen bieden in het proces van integratie door middel van sport. Ook voor andere toevoegingen staan wij open. Heb jij een tip voor ons? Vul dan even het contactformulier in!

Transparantie: onze nieuwe faciliteit inclusief de nodige grondwerkzaamheden kost naar schatting € 19.720,- excl. BTW. Borne Beweegt heeft op 10-2-2021 een subsidieaanvraag ingediend bij de Provincie Overijssel voor de helft van dat bedrag. De uitkomst daarvan laat maximaal 13 weken op zich wachten. We hopen op een positief bericht en daarnaast hopen we dat we in de tussenliggende 13 weken dichter bij het streefbedrag komen door jullie inzet!!

Update sponsorbedrag (3-3-2021): het streefbedrag voor de sponsorloop is € 2.000. Het tot nu toe opgehaalde bedrag is € 132,-! Heel erg bedankt namens het team van Borne Beweegt!!