Small Group Training

De Small Group Training is een training in groepen van 3 tot 6 personen. Deze groepen bestaan normaliter uit mensen met een soortgelijk fysiek niveau en een soortgelijke doelstelling. De trainingen worden buiten op onze locatie verzorgd, maar ook in sportscholen en op andere plekken. Wij schikken ons zoveel mogelijk naar de wensen en doelen van de Small Group

We hanteren de beperkte omvang zodat persoonlijke begeleiding goed mogelijk blijft. Zo kan er nauwkeurig gelet worden op techniek, houding en natuurlijk op voldoende uitdaging.

Een training duurt een uur. In dat uur kan er gewerkt worden aan (sport)specifieke doelstellingen. Indien dat niet van toepassing is, wordt er gewerkt aan het opbouwen van conditie, kracht, stabiliteit en snelheid.

Small Group Training is de ideale training om in groepsverband fitter te worden met een persoonlijke benadering. De zorgvuldig uitgekozen oefeningen zijn op persoonlijk niveau uit te voeren terwijl je de motivatie vanuit de groep ervaart. ​

Naast het sporten kijken wij desgewenst in welk opzicht jouw/jullie levensstijl verbeterd kan worden voor optimale resultaten. Training, voeding en rust zijn bij alle doelen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij geven dan ook op alle fronten handvatten om het behalen van doelen makkelijker te maken.

Wil jij graag fysiek en/of mentaal sterker worden, spiermassa opbouwen, je conditie verbeteren, afslanken of heb je een andere reden om Small Group Training te overwegen? Meld jezelf of je groep dan nu aan voor een gratis proeftraining!

Aanmelden voor Small Group Training

Ben je ook enthousiast geworden? Meld je nu aan voor een proefles!