PERSONAL TRAINING

Het team van Borne Beweegt bestaat uit ervaren en betrokken personal trainers. We hebben de kennis, de kunde & de apparatuur in huis om een meerwaarde te leveren bij het behalen van jouw successen. 

Met innovatieve oplossingen, een luisterend oor & oog voor detail weten we jou te verrassen. En niet minder belangrijk: we zorgen er voor dat jij jezelf ook verrast. In de samenwerking met onze professionals krijg je diverse handvatten waar je de rest van je leven van zal profiteren.

We zijn er voor (top)sporters met fysieke doelen, maar ook voor mensen met geestelijke vraagstukken op het gebied van leiderschap, angsten en zelfredzaamheid.

KENNISMAKINGSGESPREK

In een kennismakingsgesprek worden gegevens verzameld die benodigd zijn voor het deskundig uitzetten van een persoonlijk traject.

Borne Beweegt verzorgt personal training bij sportfaciliteiten in Borne, Hengelo & Almelo. Daarnaast verzorgen we ook trainingen aan huis of op een andere gewenste locatie. Tijdens de door ons verzorgde trainingen zal er vervolgens volop gewerkt worden aan jouw doel(en).

Van A tot Z begeleiden we je in een op maat gemaakt traject. Op het gebied van training, voeding & herstel zorgen wij er voor dat jij optimaal richting jouw doel kan werken. Ons doel is daarbij om het proces zo goed mogelijk op jouw voorkeuren + agenda af te stemmen. Op die manier zorgen we er voor dat het behalen van je doelen leuker, eenvoudiger en vooral duurzamer wordt.

Aanmelden voor Personal Training

Ben je ook enthousiast geworden? Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!