Personal Training

Jouw doel is ons doel!

Ons team bestaat uit personal trainers & samenwerkende partners, waaronder een (sport)diëtiste en gerenommeerde fysiotherapie praktijken. Borne Beweegt heeft de kennis, de kunde & de professionele apparatuur in huis om iedere (top)sporter te voorzien van de best mogelijke begeleiding onderweg naar zijn/haar doelstellingen.

Bij Borne Beweegt kun je onder andere werken aan:

Tijdens een eerste gesprek nemen we gezamenlijk een intakeformulier door. In dat gesprek worden gegevens verzameld die benodigd zijn voor het deskundig uitzetten van een persoonlijk traject.

Om ergens naar toe te werken, moet je in de eerste plaats weten waar je nu staat. Borne Beweegt werkt, in de daarvoor geschikte trajecten, dan ook graag op basis van data-analyses. Aan de aftrap van een traject verrichten wij gedetailleerde nulmetingen, waarbij onze apparatuur vaak een belangrijke functie heeft. Op basis van de verzamelde data kunnen de doelstellingen verder gespecificeerd worden.

Tijdens de door ons verzorgde trainingen zal er volop gewerkt worden aan jouw doel(en). Deze trainingen worden verzorgd op een locatie en tijdstip naar keuze. Borne Beweegt verzorgt personal training op de eigen locatie van Borne Beweegt, maar ook in BigGym Hengelo, Almelo en Enschede, aan huis en op overige gewenste locaties.

Van A tot Z begeleiden we je in een op maat gemaakt traject. Op het gebied van training, voeding & herstel zorgen wij er voor dat jij optimaal begeleid wordt. Ons doel is om het hele proces zo goed mogelijk op jouw voorkeuren + agenda af te stemmen. Op die manier zorgen we er voor dat het behalen van je doelen leuker, eenvoudiger en vooral duurzamer wordt.

Ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan!

Wat anderen zeggen

Sinds mijn deelname aan de trainingen van Borne Beweegt heb ik op conditioneel gebied als ook op het gebied van kracht sprongen gemaakt.
Daarnaast heb ik meer energie en zit ik lekkerder in m'n vel.
Martijn Pross
Borne Beweegt is een aanrader voor de beginnende- alsmede de ervaren sporter. Alle trainingen zijn namelijk op eigen niveau af te werken. Dus hoewel de foto's soms lijken op een waar trainingskamp, iedereen kan mee doen!
Twan Franken
Ik ben vanaf het eerste moment enthousiast. In de buitenlucht, met een lekker muziekje erbij, een uur fanatiek bezig zijn met een leuke groep mensen. De trainingen zorgen al met al vaak voor een flinke energie-boost!
Heleen Handgraaf

Aanmelden voor Personal Training

Ben je ook enthousiast geworden? Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!