PERSONAL TRAINING

Ons team bestaat uit ervaren en betrokken personal trainers. Borne Beweegt heeft de kennis, de kunde & de apparatuur in huis om iedere (top)sporter te voorzien van de best mogelijke begeleiding onderweg naar zijn/haar doelstellingen.

Bij Borne Beweegt kun jij met deskundige begeleiding werken aan:

KENNISMAKINGSGESPREK

In een kennismakingsgesprek worden gegevens verzameld die benodigd zijn voor het deskundig uitzetten van een persoonlijk traject.

Borne Beweegt verzorgt personal training bij sportfaciliteiten in Hengelo, Almelo en in Borne. Daarnaast verzorgen we ook trainingen aan huis of op een andere gewenste locatie. Tijdens de door ons verzorgde trainingen zal er vervolgens volop gewerkt worden aan jouw doel(en).

Van A tot Z begeleiden we je in een op maat gemaakt traject. Op het gebied van training, voeding & herstel zorgen wij er voor dat jij optimaal richting jouw doel kan werken. Ons doel is daarbij om het proces zo goed mogelijk op jouw voorkeuren + agenda af te stemmen. Op die manier zorgen we er voor dat het behalen van je doelen leuker, eenvoudiger en vooral duurzamer wordt.

Aanmelden voor Personal Training

Ben je ook enthousiast geworden? Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!