Partners

Borne Beweegt is dankbaar voor de lopende samenwerkingen. De partners maken het mogelijk dat Borne Beweegt op professionele wijze kan doorontwikkelen. Via deze weg willen wij het verhaal achter de samenwerkingen met jullie delen en daarmee onze partners in het zonnetje zetten.

’t Pannekoekhuis Borne

Per mei 2018 heeft Borne Beweegt ruim geïnvesteerd in kennis, materiaal & marketing. Om die bedrijfsinvesteringen voort te kunnen zetten, was Borne Beweegt op zoek naar een mooie lokale hoofdsponsor.

Medio september benaderde Borne Beweegt ’t Pannekoekhuis in Borne. Er werd een voorstel gedaan waar Yvonne Willemsen, eigenaresse van ’t Pannekoekhuis, enthousiast van werd. ’t Pannekoekhuis hecht veel waarde aan het welzijn van haar personeel. Op verschillende manieren bieden zij het personeel mogelijkheden om te investeren in zichzelf. Die mogelijkheden worden geboden op de werkvloer, maar ook buiten de werkvloer.
Borne Beweegt heeft van oktober 2018 t/m oktober 2019 een mooi aandeel in het hiervoor genoemde. Maandelijks verzorgt Borne Beweegt een professionele outdoor crossfit training voor het personeel van ’t Pannekoekhuis. Tijdens die trainingen wordt er volop gewerkt aan de algehele fitheid & teambuilding. ’t Pannekoekhuis is daarmee een stoere werkgever die het personeel mooie extra’s biedt.

Borne Beweegt is erg trots op dit partnerschap. We willen ’t Pannekoekhuis hierbij dan ook hartelijk bedanken!

Korfbalvereniging Groen Zwart Borne

Frisse lucht, natuur, rust & ruimte. Het zijn factoren die voor velen het sporten leuker maken. Helaas zijn er in Borne geen verlichte openbare plekken waar (op een mooi stuk gras) gesport kan worden. Aangezien de trainingen van Borne Beweegt veelal in de avonduren georganiseerd worden, ontstond er richting de herfst een probleem. Dit probleem werd gelukkig snel getackeld.

Medio september 2018 werd er contact gelegd met Ramon Nieuwenhuizen, voorzitter van Korfbalvereniging Groen Zwart. De vraag vanuit Borne Beweegt was of er gebruik gemaakt kon worden van een stuk gras naast het trainingsveld van Groen Zwart.
Na een goed overleg met Ramon & een trainer van Groen Zwart werd er een akkoord gegeven. In de ‘donkere maanden’ zijn de sporters van Borne Beweegt daarmee uit de brand geholpen. We zijn dankbaar voor het feit dat een lokale sportvereniging (zonder enig eigenbelang) zo meedenkend is.

Door het bovenstaande heeft Borne Beweegt besloten om de leden van Groen-Zwart gratis Bootcamps aan te bieden. Eens per maand kunnen teams deelnemen aan een gratis Bootcamp. Borne Beweegt is erg blij met de samenwerking en we hopen Groen Zwart hiermee op een mooie en ludieke manier te versterken!

Fysiotherapie Fleminghof​
Borne Beweegt verzorgt samen met Fysiotherapie Fleminghof een programma genaamd Cool2BFit. Acht kinderen met overgewicht krijgen gedurende anderhalf jaar professionele begeleiding bij het behalen van hun doelen. Plezier (krijgen) in het sporten & fitter worden staan daarbij centraal. Om het programma te laten slagen, worden de ouders/verzorgers van de kinderen doorlopend betrokken bij alle activiteiten. Het proces blijkt een succes. We zijn slechts twee maanden onderweg, maar er worden al mooie resultaten geboekt!

In de loop van het programma is het de bedoeling dat de kinderen aansluiting vinden bij een sportaanbieder. Bij gebrek aan geschikte lokale faciliteiten besloot Borne Beweegt om zelf iets te faciliteren voor de betreffende kinderen. Per 7 mei 2019 verzorgen wij Outdoor CrossFit voor kinderen in de leeftijdscategorie van 9 tot 15 jaar.

Wil je meer informatie over Outdoor CrossFit en/of over het Cool2BFit programma? Neem dan gerust contact op met Borne Beweegt of Fysiotherapie Fleminghof!