Medewerkers

De oprichter van Borne Beweegt is Ivar Hoekema. Hij is 25 jaar en geboren en getogen in Borne. Het thema sport staat centraal in zijn leven.

Ongeveer 7 jaar geleden begon hij intensief met fitness, bootcamps, hardlopen en zwemmen. Zijn doel was om binnen een jaar zo fit mogelijk te worden voor de opleiding bij het Korps Commandotroepen. Na de selectiedagen en keuringen begon hij met de opleiding, maar door privéomstandigheden staakte het avontuur vroegtijdig.

Per 2017 verzorgde Ivar Personal Training en Small Group Training voor cliënten van Ambiq in Hengelo. Dat werk beviel dermate goed dat hij besloot om gediplomeerd Personal Coach te worden.

Emma Weustink

Mijn hele leven ben ik al volop aan het sporten. Ongeveer 12 jaar lang heb ik op hoog niveau gezwommen. Twee jaar geleden ben ik gaan sporten in een sportschool in Oldenzaal, waar ik nu bijna elke dag te vinden ben. In die sportschool ben ik ook begonnen met het geven van trainingen. Begin 2019 heb ik de cursus ‘Grit’ gevolgd en behaald om daarmee mijn kwaliteiten als trainster een impuls te geven.

Bij Borne Beweegt hoop ik mensen enthousiast te maken bij het sporten. Ik hoop ze dezelfde passie mee te geven zoals ik die beleef. Buiten het sportplezier om wil ik de deelnemers graag constant goede begeleiding geven. Bij de trainingen die ik verzorg, staat het aanleren van de juiste bewegingstechnieken dan ook centraal.

Iedere maandag volg ik de cursus ‘Personal Training’ van Borne Beweegt. Jullie zullen mij dan ook vooral tegenkomen op de maandagavond. Op die avond verzorg ik trainingen voor de jongerengroep en beginnersgroep om daarmee de opgedane theorie in de praktijk te brengen.

Joris Pasop

In mijn jeugd was sport al belangrijk voor me. Daarbij stonden vooral basketbal, wielrennen, mountainbiken en hardlopen centraal. Zo’n 5 jaar geleden ben ik fitness serieus gaan oppakken. Mijn focus ligt daarbij voornamelijk op krachttraining (powerlifting).

Na het afronden van de bachelor van de studie Sociale Geografie, Planologie en Milieukunde besloot ik om geen werk te zoeken in dat veld. Het doel werd daarentegen om van mijn passie voor sport mijn werk te maken, iets wat nu gelukt is.

Vanuit een cursus personal training liep ik stage bij Borne Beweegt. Mijn kwaliteiten als trainer/coach heb ik gedurende een aantal maanden kunnen verbeteren binnen een deskundige en vooral ook leuke omgeving.
De ontwikkelingen als trainer bleven gelukkig niet onopgemerkt. Ik kreeg de kans om bij Borne Beweegt betrokken te blijven. Die kans heb ik aangegrepen!

Momenteel verzorg ik met veel plezier de  personal training trajecten binnen Borne Beweegt. Daarnaast verzorg ik wekelijks verschillende groepstrainingen namens Borne Beweegt. Die groepstrainingen worden gegeven op buitenlocaties in Borne, maar ook in de rest van Twente voor bedrijven en sportverenigingen.

Jade Brusse

stagiair

Momenteel volg ik de opleiding Sport & Bewegen aan het ROC van Twente in Enschede. De stage bij Borne Beweegt sluit goed aan op mijn opleiding en op mijn passie voor sport. Ik houd ervan om mensen te motiveren tot bewegen en bij te dragen aan een positieve mindset!

Bij Borne Beweegt hoop ik met mijn kennis & enthousiasme een steentje bij te dragen aan de fysieke- en mentale ontwikkeling van de sporters. Op dinsdagavonden ben ik aanwezig bij de jongerengroep en bij de damesgroep!

Dirk ter Braak

Stagiair

Inmiddels zit ik in het 3e jaar van mijn opleiding Sport & Bewegen in Enschede. Die opleiding heb ik gekozen vanuit mijn passie voor sport. Zo voetbal ik al lange tijd bij Rood Zwart en ga ik op mijn vrije avonden naar de sportschool.

Het diploma ‘fitness instructeur’ heb ik tijdens mijn opleiding behaald, waarmee ik sporters goede begeleiding kan bieden. Dit jaar wil ik me in de breedte verder ontwikkelen bij Borne Beweegt. Borne Beweegt heeft samenwerkingen lopen met verschillende professionals en ‘opereert’ breed, waardoor het voor mij een hele mooie stageplek is.

Bij Borne Beweegt draai ik iedere maandag mee. Een dag waar ik me geen minuut hoef te vervelen! Haha

De maandagmiddagen verzorgen we trainingen bij een mooi bedrijf in Nijverdal. Daar krijgen werknemers de kans om te werken aan hun vitaliteit/fitheid tijdens werktijd.
Aansluitend trekken we richting Borne. Daar krijgen de jongerengroep, de beginnersgroep en de ervaren groep wekelijks een leuke & uitdagende training voorgeschoteld.

Mijn doel is om tijdens de trainingen zoveel mogelijk mensen te helpen & daarnaast te enthousiasmeren over het in beweging zijn.

20200304_080615

Sam Bruns

Stagiair

Mijn sportieve passie ligt bij voetbal. Bij RKSV NEO voetbal ik nu zo’n 9 jaar, waar ik momenteel in de A2 zit. In de A-teams begin je goed te merken dat kracht en conditie een belangrijkere rol gaan spelen in wedstrijden. Deels om die reden ben ik dan ook met regelmaat in de sportschool te vinden.

Vanuit de opleiding Sport & Bewegen loop ik op de donderdagavond stage bij Borne Beweegt. Bij Borne Beweegt is sportplezier een belangrijke factor. Daarnaast is er veel aandacht voor bewegingstechnieken, variatie en uitdaging. Die combinatie maakt het voor mij de ideale stageplek.

Het optimaliseren van prestaties van sporters, zowel fysiek als mentaal, is tijdens de stage mijn doelstelling. In 2019/2020 mag ik gaan assisteren bij mijn eigen voetbalclub, waar Borne Beweegt topsport trainingen voor gaat verzorgen. Hoe vet is dat!