Medewerkers

De oprichter van Borne Beweegt is Ivar Hoekema. Hij is 26 jaar en geboren en getogen in Borne. Het thema sport staat centraal in zijn leven.

Ongeveer 8 jaar geleden begon hij intensief met fitness, bootcamps, hardlopen en zwemmen. Zijn doel was om zo fit mogelijk te worden voor een nieuw avontuur na zijn studie HBO Bedrijfseconomie. Een kantoorbaan bij een financiële instelling was niet langer de wens. Hij besloot te gaan voor een opleiding bij het Korps Commandotroepen. Na de selectiedagen en keuringen begon hij met die opleiding, maar door privéomstandigheden staakte het avontuur vroegtijdig.

In 2016/2017 verzorgde Ivar vervolgens Personal Training en Small Group Training voor cliënten van Ambiq in Hengelo. Dat beviel dermate goed dat hij besloot om personal trainer te worden en te starten met Borne Beweegt.

 

Emma Weustink

Mijn hele leven ben ik al volop aan het sporten. Ongeveer 12 jaar lang heb ik op hoog niveau gezwommen. Drie jaar geleden ben ik gaan sporten in een sportschool in Oldenzaal, waar ik nu bijna elke dag te vinden ben. In die sportschool ben ik ook begonnen met het geven van trainingen. Begin 2019 heb ik de cursus ‘Grit’ gevolgd en behaald om daarmee mijn kwaliteiten als trainster een impuls te geven.

Bij Borne Beweegt heb ik mij, met een cursus van een jaar, verder ontwikkeld tot personal trainer. Nu kan ik mensen de juiste begeleiding bieden en hoop ik ze daarnaast enthousiast te maken bij het sporten. De passie die ik zelf beleef bij het sporten, wil ik ze zoveel mogelijk meegeven.

Jullie zullen mij vooral tegenkomen op de maandagen en donderdagen. Op die dagen verzorg ik trainingen voor de jongerengroepen, beginnersgroepen en ervaren groepen. 

Joris Pasop

In mijn jeugd was sport al belangrijk voor me. Daarbij stonden vooral basketbal, wielrennen, mountainbiken en hardlopen centraal. Zo’n 7 jaar geleden ben ik fitness serieus gaan oppakken. Mijn focus ligt daarbij voornamelijk op krachttraining (powerlifting).

Na het afronden van de bachelor van de studie Sociale Geografie, Planologie en Milieukunde besloot ik om geen werk te zoeken in dat veld. Het doel werd daarentegen om van mijn passie voor sport mijn werk te maken, iets wat nu gelukt is.

Vanuit een cursus personal training liep ik stage bij Borne Beweegt. Mijn kwaliteiten als trainer/coach heb ik gedurende een aantal maanden kunnen verbeteren binnen een deskundige en vooral ook leuke omgeving. De ontwikkelingen als trainer bleven gelukkig niet onopgemerkt. Ik kreeg de kans om bij Borne Beweegt betrokken te blijven. Die kans heb ik aangegrepen!

Momenteel verzorg ik met veel plezier de personal training trajecten voor Borne Beweegt. Daarnaast verzorg ik wekelijks vele groepstrainingen bij Borne Beweegt. Die groepstrainingen verzorg ik op de locatie van Borne Beweegt, maar ook in de rest van Twente voor bedrijven en sportverenigingen.