De oprichter van Borne Beweegt is Ivar Hoekema. Hij is 28 jaar en geboren en getogen in Borne. Het thema sport staat centraal in zijn leven.

Ongeveer 8 jaar geleden begon hij intensief met fitness, bootcamps, hardlopen en zwemmen. Zijn doel was om zo fit mogelijk te worden voor een nieuw avontuur na zijn studie HBO Bedrijfseconomie. Een kantoorbaan bij een financiële instelling was namelijk niet langer de wens. Hij besloot te gaan voor een opleiding bij het Korps Commandotroepen. Na de selectiedagen en keuringen begon hij met de vooropleiding, maar door privéomstandigheden staakte hij het avontuur vroegtijdig.

Hij wilde dicht bij zijn passie blijven en besloot een sportbedrijf op te richten. Een bedrijf dat wekelijks honderden sporters voorziet van een specialistisch & inclusief sportaanbod.

Emma Weustink

Mijn hele leven ben ik al volop aan het sporten. Ongeveer 12 jaar lang heb ik op hoog niveau gezwommen. Vier jaar geleden ben ik gaan sporten in een sportschool in Oldenzaal, waar ik nu bijna elke dag te vinden ben. In die sportschool ben ik ook begonnen met het geven van trainingen. Begin 2019 heb ik de cursus ‘Grit’ gevolgd en behaald om daarmee mijn kwaliteiten als trainster een impuls te geven.

Bij Borne Beweegt heb ik mij, met een cursus van een jaar, verder ontwikkeld tot personal trainer. Nu kan ik mensen de juiste begeleiding bieden en hoop ik ze daarnaast enthousiast te maken bij het sporten. De passie die ik zelf beleef bij het sporten, wil ik ze zoveel mogelijk meegeven!

Joris Pasop

In mijn jeugd was sport al belangrijk voor me. Daarbij stonden vooral basketbal, wielrennen, mountainbiken en hardlopen centraal. Zo’n 7 jaar geleden ben ik fitness serieus gaan oppakken. Mijn focus ligt daarbij voornamelijk op krachttraining (powerlifting).

Na het afronden van de bachelor van de studie Sociale Geografie, Planologie en Milieukunde besloot ik om geen werk te zoeken in dat veld. Het doel werd daarentegen om van mijn passie voor sport mijn werk te maken, iets wat nu gelukt is.

Vanuit een cursus personal training liep ik stage bij Borne Beweegt. Mijn kwaliteiten als trainer/coach heb ik gedurende een aantal maanden kunnen verbeteren binnen een deskundige en vooral ook leuke omgeving. De ontwikkelingen als trainer bleven gelukkig niet onopgemerkt. Ik kreeg de kans om bij Borne Beweegt betrokken te blijven. Die kans heb ik aangegrepen!

Het beest van Borne

George Hanna

Een introductie van George volgt spoedig.

Het beest van Borne

Sander Voerhuis

Een introductie van Sander volgt spoedig.