Borne Beweegt is een lokaal initiatief dat zich met name richt op buitensport. Onze trainingen zijn vernieuwend, uitdagend en passend bij jouw fysieke- & geestelijke niveau.

Met een deskundige & persoonlijke aanpak zetten wij sporters in hun kracht. Daarbij staan onze kernwaarden te allen tijde centraal: plezier, gezondheid en resultaat. Die drie kernwaarden hebben wij hieronder toegespitst.

Plezier

→ Wij zien (sport)plezier als vereiste voor duurzame resultaten!

Om een gezonde leefstijl ook zonder personal coach te kunnen handhaven, is (sport)plezier van groot belang. Wij gaan graag de uitdaging met jou aan om dat plezier te (her)vinden en te behouden.

Gezondheid

→ Een gezond mens is veel meer dan een gezonde fysiek!

Een ongezonde fysiek is regelmatig het gevolg van een ongezonde geest. Borne Beweegt ziet sport als belangrijk middel om de geest te versterken & stressreductie te bewerkstelligen. Een goed uur focussen op het hier & nu. Ontspanning door inspanning!

Een stoorzender bij het verkrijgen/behouden van een gezond lichaam zijn blessures. Borne Beweegt heeft blessurepreventie dan ook hoog in het vaandel staan. Doorlopend zijn wij bezig met het aanleren/verbeteren/perfectioneren van bewegingstechnieken van onze sporters. Daarnaast hebben wij oog voor andere risico’s door bijvoorbeeld een blessureverleden, overgewicht, ziektes en/of een hogere leeftijd. Op die manier zorgen wij er voor dat het sporten zo verantwoord mogelijk blijft.

Borne Beweegt heeft samenwerkingen lopen met verschillende specialisten, waaronder fysiotherapeuten en diëtistes. Gezamenlijk blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sport, voeding en herstel. Ons streven is om te blijven leren. Deels door theorie, maar ook zeker door ervaring.

Resultaat

→ Resultaten creëren en resultaten behouden zijn twee andere werelden!

Met onze deskundige en persoonlijke aanpak durven wij in de eerste plaats resultaten te garanderen. Om die resultaten ook te behouden, geven wij jou zoveel mogelijk sturing in de gewenste richting. Wij informeren, adviseren en corrigeren daar waar nodig. Langzaam maar zeker zal jij het stuur zelf vast gaan pakken, totdat een gezonde leefstijl de gewoonte is geworden.