Challenge

Challenges

Beste fanatiekeling(en),

Graag willen we jou/jullie uitdagen met verschillende challenges! Vrijwel alle challenges zijn uitvoerbaar op iedere willekeurige locatie & zonder trainingsmaterialen. Iedere challenge neemt daarnaast hooguit een paar minuten in beslag!

Dus, zet jezelf en/of je vriend, vriendin, collega, kennis en/of familielid even op scherp en ga lekker aan de slag!

Instructies

Ben je minder bekend met fitness, bootcamps en/of CrossFit? En weet je niet hoe een oefening uitgevoerd wordt? Geen enkel probleem, wij hebben per oefening een geschikte video-link toegevoegd! Klik op de video-link van een specifieke oefening en bekijk de uitleg goed. Voer je een oefening voor het eerst uit? Dan is het raadzaam om een spiegel te gebruiken zodat je je eigen techniek kunt checken. Sport je samen of is er iemand in de buurt? Laat dan je techniek checken door diegene.

Heb je fysieke klachten en/of heb je probleemgebieden als het gaat over mobiliteit? Raadpleeg dan eerst een arts of fysiotherapeut en laat door hem/haar beoordelen in hoeverre een training verantwoord is.

Social Media

Wij vinden het super gaaf om wat van jouw sportieve activiteiten terug te zien. Heb jij een challenge afgerond? Dan zou het waardevol zijn als je ons laat weten hoe je de challenge hebt ervaren! Plaats je iets op social media? Tag Borne Beweegt dan even! đŸ™‚

Download

De challenges zijn te downloaden door te klikken op de blauwe tekst bovenaan deze pagina ‘Challenges’!

Vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact op met Ivar Hoekema (06-28183749). Wij proberen je vervolgens zo snel mogelijk te woord te staan!

Gratis programma

Wil je naast deze challenges ook hele trainingen afwerken? Neem dan een kijkje op: https://www.bornebeweegt.nl/gratis-programma/