Bedrijven

Wij voorzien jouw bedrijf graag van een aanbod op maat. Benieuwd naar wat we precies voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in. Wil je eerst enkele voorbeelden bekijken? Lees dan verder op deze pagina.

BORNE Outdoor Fit – Zakelijk

Per januari 2021 bedient Borne Beweegt de zakelijke markt met een exclusief en klant & klaar aanbod. We hebben een trainingsagenda ingericht die speciaal bestemd is voor bedrijven. Onze unieke sportfaciliteit (Azelosestraat 120a) ligt direct naast de snelweg en is daarmee, ook voor bedrijven buiten Borne, een fijne bestemming. De beste personal trainers uit de regio staan hier klaar om jouw personeel te voorzien van deskundige, progressieve en vooral leuke trainingen. Klik op agenda voor bedrijven voor meer informatie en/of neem contact met ons op.

Een programma is beschikbaar v.a. 4 personen en voor minimaal 3 maanden.

TEAMBUILDING – Een sterk team zorgt voor krachtige individuen!

Bij deze trainingen staan samenwerking, sociale binding en groepsdynamiek centraal. Werknemers leren om, op sportief vlak, samen te werken aan creatieve en uitdagende doelstellingen. Dit kan er in resulteren dat zij tijdens reguliere werkzaamheden meer dan voorheen bereid zijn om een stapje extra te zetten voor elkaar. Daarnaast hebben de trainingen een positieve invloed op de algehele sfeer en onderlinge contacten binnen bedrijven. De activiteiten kunnen wij verzorgen bij jouw bedrijf of bij onze sportfaciliteit.

Een programma is beschikbaar v.a. 4 personen en voor minimaal 3 maanden.

VITALITEITSTRAJECT – Vitaliteit binnen een organisatie is bepalend voor het resultaat!

Bij deze trainingen staat het creëren van een vitaal lichaam centraal. Iedere werkgever zorgt, door de uit te voeren werkzaamheden, voor een andere fysieke- en mentale belasting van werknemers. Die belasting is deels bepalend voor de vitaliteit van werknemers.
Vitaliteit van werknemers is op zijn beurt weer bepalend voor de productiviteit op de werkvloer. Borne Beweegt helpt bedrijven met vitaliteitsprogramma’s om het welzijn (en daarmee de productiviteit) van werknemers te optimaliseren. De programma’s kunnen daarnaast bijdragen aan de reductie van eventuele veelvoorkomende fysieke klachten & bijbehorend ziekteverzuim. De activiteiten kunnen wij verzorgen bij jouw bedrijf of bij onze sportfaciliteit.

Een programma is beschikbaar v.a. 4 personen en voor minimaal 3 maanden.

BEDRIJFSUITJE – Geen bitterbal of bier, wel een hoop plezier!

Bij onze bedrijfsuitjes staan plezier en samenwerking centraal. Wij verzorgen met onze personal trainers een gedenkwaardig uitje op een locatie naar keuze. Wil je dit uitje laten vastleggen? Dan schakelen wij indien gewenst een fotografe in. Door de duurzame samenwerking die wij hebben met de fotografe kan dit tegen een mooi tarief.

Een bedrijfsuitje is beschikbaar v.a. 6 personen.