Bedrijven

Wij voorzien jouw bedrijf graag van een aanbod op maat. Benieuwd naar wat we precies voor jou kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in. Wil je eerst enkele voorbeelden bekijken? Lees dan verder op deze pagina.

TEAMBUILDING – Een sterk team zorgt voor krachtige individuen!

Bij deze trainingen staan samenwerking, sociale binding en groepsdynamiek centraal. Werknemers leren om, op sportief vlak, samen te werken aan creatieve en uitdagende doelstellingen. Dit kan er in resulteren dat zij tijdens reguliere werkzaamheden meer dan voorheen bereid zijn om een stapje extra te zetten voor elkaar. Daarnaast hebben de trainingen een positieve invloed op de algehele sfeer en onderlinge contacten binnen bedrijven.

Een programma is beschikbaar v.a. 6 personen en voor minimaal 1 maand.

VITALITEITSTRAJECT – Vitaliteit binnen een organisatie is bepalend voor het resultaat!

Bij deze trainingen staat het creëren van een vitaal lichaam centraal. Iedere werkgever zorgt, door de uit te voeren werkzaamheden, voor een andere fysieke- en mentale belasting van werknemers. Die belasting is deels bepalend voor de vitaliteit van werknemers.
Vitaliteit van werknemers is op zijn beurt weer bepalend voor de productiviteit op de werkvloer. Borne Beweegt helpt bedrijven middels vitaliteitsprogramma’s om de productiviteit van werknemers te optimaliseren. De programma’s kunnen daarnaast bijdragen aan de reductie van eventuele veelvoorkomende fysieke klachten & bijbehorend ziekteverzuim.

Deelnemers van deze trainingen ervaren over het algemeen dat zij meer energie hebben tijdens hun werk en minder belemmerd worden door fysieke ongemakken, waar de onderrug in sommige gevallen voorheen een boosdoener was.

Een programma is beschikbaar v.a. 10 personen en voor minimaal 3 maand.

BEDRIJFSUITJE – Geen bitterbal of bier, wel een hoop plezier!

Bij onze bedrijfsuitjes staan plezier en samenwerking centraal. Wij verzorgen met onze trainers en/of onze sport diëtiste een uniek en gedenkwaardig uitje op een locatie naar keuze.

Wil je dit uitje laten vastleggen? Dan schakelen wij indien gewenst onze ervaren fotografe in! Door de duurzame samenwerking die wij hebben, kan dit tegen een gereduceerd tarief.

Een bedrijfsuitje is beschikbaar v.a. 6 personen.

WORKSHOP – Praktiseren en leren gaan hand in hand!

Borne Beweegt biedt verschillende workshops aan, welke hieronder zijn toegespitst.

1. Beweging & Voeding
Bij deze workshop staan we op creatieve wijze stil bij kennis omtrent beweging & voeding. We beperken ons tot voor de werkgever en werknemers relevante onderdelen. Met een nuchtere blik en met een gezonde dosis humor voorzien we jullie van een leuke workshop, waarbij ook de handen uit de mouwen moeten.

2. BORNE Outdoor Fit
Samen met je collega’s ervaar je een gave en nuttige training die je niet snel zult vergeten.

3. Health Check
Met onze deskundigheid en apparatuur voorzien we jou en je collega’s graag van een uitgebreide data-analyse op fysiek vlak. We nemen verschillende tests af, waarbij te denken valt aan een FMS test, een lichaamsanalyse en een conditietest.
Op basis van de verkregen informatie maken wij per deelnemer een rapport op. We vertellen de deelnemers individueel wat hun sterke punten zijn, maar ook waar mogelijk aan gewerkt kan worden. Als de deelnemers met de verbeterpunten aan de slag willen gaan, voorzien we die deelnemers direct van deskundige adviezen.

Een workshop is beschikbaar v.a. 6 personen.